Wie zijn wij?

World of Delights is een snel groeiend internationale retailorganisatie met inmiddels meer dan 50 verkooppunten op met name luchthavens. Ruim 60 jaar zijn wij actief op onder andere de luchthaven Schiphol.

We exploiteren Food-, Souvenirs-, Toys-, Sport-, Gift- & Swarovski shops. Naast de luchthaven Schiphol zijn wij eveneens actief op de luchthaven van Helsinki. Op Keukenhof exploiteren wij souvenir- en giftshops. Bij onze retailconcepten vind je meer informatie over de verschillende winkelformules.

Onze winkels op Schiphol vallen onder het See Buy Fly shopping centre dat zich achter de douane bevindt. Je kent dit misschien wel van de opvallende gele tasjes die veel reizigers op Schiphol bij zich dragen. Alle winkels op de luchthaven treden volgens het See Buy Fly concept naar buiten. Denk hierbij aan openingstijden, maar ook reclame-uitingen.

In Lijnden is het hoofdkantoor en magazijn van World of Delights gevestigd. Hier vindt onder andere het inkoopproces plaats en stellen we het assortiment samen. Ook bedenken we hier de marketing en doen we de administratie. Het magazijn is dé plek voor de goederenontvangst. De goederen worden hier gecontroleerd, ingeboekt en op locatie gezet. Middels een geautomatiseerd systeem genereren we orderpicklijsten, waarna de lijsten voor de winkels worden gelopen. Dit proces gaat zeven dagen per week door.

Al deze werkzaamheden doen we op dit moment met zo'n 330 medewerkers op de diverse locaties. Tijdens het Keukenhof seizoen komen hier nog zo’n 60 medewerkers bij.