Werken in de dynamische omgeving

Wie zijn wij?

World of Delights is een dynamische Retail organisatie. 

Naast Amsterdam Airport Schiphol zijn wij actief of het grootste voorjaarspark van Nederland, Keukenhof. Op Keukenhof exploiteren wij de Souvenir- & Giftshops.

Wat doen we?

Onze winkels op Amsterdam Airport Schiphol bevinden zich voornamelijk achter security in de vertrek terminals.

In de winkels op Keukenhof wordt naast souvenirs, ook Keukenhof- en Holland merchandising aangeboden. Het hoofdkantoor en magazijn van World of Delights is gevestigd in Lijnden, tussen Badhoevedorp en Amsterdam. Hier vindt het inkoopproces plaats, wordt het assortiment samengesteld en de administratie gevoerd.

Het magazijn is dé plek voor de goederenontvangst. De goederen worden hier gecontroleerd, ingeboekt en op locatie gezet. Middels een geautomatiseerd systeem worden orderpicklijsten gegenereerd waarna de lijsten voor Schiphol en tijdens het seizoen Keukenhof, worden gelopen. Dit proces gaat zeven dagen per week door. Al deze werkzaamheden worden op dit moment gedaan door ongeveer 300 medewerkers op de diverse locaties. Tijdens het Keukenhof seizoen komen hier nog zo’n 180 medewerkers bij.

Wat kun je bij ons doen?

Wil je ons team versterken; op het hoofdkantoor, in het magazijn, in de winkel op de luchthaven of tijdens het seizoen op Keukenhof. Voor alle functies geldt dat deze zeer veelzijdig zijn. Voor alle winkelmedewerkers geldt daarom dat zij naast het Nederlands minimaal één vreemde taal moet kunnen spreken.

Schiphol is 18 uur per dag en zeven dagen in de week in bedrijf. Dit houdt in dat als je in één van onze winkels werkt, je te maken krijgt met wisseldiensten die iedere dag van de week voorkomen. Globaal gesproken zijn de winkels geopend tussen 03.30 uur ’s ochtends en 23.00 uur ’s avonds. Tevens is het van belang dat je, met eigen of met openbaar vervoer, op ieder moment van de dag, Schiphol kan bereiken.

Kun jij aan bovenstaande eisen voldoen en vind je het leuk om in een dynamische en internationale omgeving te werken? Reageer dan op één van de openstaande functies of verstuur een bericht voor meer informatie via ons contactformulier.

 

ADRESGEGEVENS

Correspondentieadres:
World of Delights
New Yorkstraat 3 - 7
1175 RD Lijnden

E-mail: werving@worldofdelights.com

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld