Swarovski

Iedereen kent die kristallen in kunstige vormen. Swarovski is in de afgelopen decennia van onbekende producent uitgegroeid tot een echte wereldspeler. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve en technische perfectie, zijn veelzijdigheid en zijn uitmuntende kwaliteit. Consumenten stellen wereldwijd groot vertrouwen in het merk.

World of Delights heeft het Swarovski concept in de drie boetieks op Schiphol volledig en onmiskenbaar sterk ingevuld zodat het assortiment, de kwaliteit en de service duidelijk en helder voor het voetlicht komt. Het benadrukken van het authentieke karakter van de producten is bepalend geweest voor het bewezen succes dat World of Delights met de Swarovski Boutiques heeft.

Er zijn twee productgroepen, ‘Sieraden en Modeaccessoires’ en ‘Kristalobjecten en Home Decor’. De eerste omvat bijzondere sieraden, polshorloges en kledingaccessoires, allen rijkelijk versierd met Swarovski-kristallen. Bij ‘Kristalobjecten en Home Decor’ hoort een breed scala van woonaccessoires en cadeau-artikelen voor speciale gelegenheden.

Inmiddels is de boetiek in Lounge 3 omgebouwd naar de nieuwe huisstijl van Swarovski, welke nog meer de luxe van het product benadrukt. De overige twee boetieks zullen op korte termijn worden verbouwd.