Say Cheese

Say Cheese

World of Delights... Waar komt de Nederlandse wereld van de verrukkingen beter tot zijn recht dan in kaas? De Say Cheese winkel tovert een glimlach op je gezicht. Hij heeft de toepasselijke vorm van een enorme kaas. Geen enkele reiziger kan de verleiding weerstaan om niet een kijkje te nemen. Zoveel sfeer. Zoveel heerlijke binnen- en buitenlandse kazen bij elkaar.

Say Cheese is een opvallend en sympathiek concept van World of Delights. Al direct na de opening in 2000 bleek de winkel zeer succesvol. En dat is hij gebleven. De reden daarvan is niet alleen de grote variatie aan kaas en kaasproducten die worden aangeboden. Zoals de naam al zegt biedt Say Cheese biedt meer dan alleen maar kaas en kaas gerelateerde producten. De bijzondere vormgeving en de uitermate geschikte lokatie in Terminal 3 op de Luchthaven Schiphol maken het concept opvallend en fotogeniek. In 2001 hebben van Schiphol hierdoor de prestigieuze prijs "Retailer of the Year" in ontvangst mogen nemen.

Met de verbouwing van Lounge 3 in 2011 heeft World of Delights van de mogelijkheid gebruik gemaakt om dit concept nog verder te moderniseren. Het resultaat mag er wezen! Je vind de vernieuwde Say Cheese tussen Bread en Tuliphouse.

World of Delights zoekt bij al zijn concepten naar unieke kenmerken. Een winkel is nu eenmaal meer dan een verzameling artikelen. Elke winkel is een wereld op zichzelf. De grote populariteit van Say Cheese vertelt ons hele verhaal. De creativiteit van het winkelconcept heeft ervoor gezorgd dat de omzet van Say Cheese tot verrassende hoogte is gestegen en nog dagelijks stijgt. Dat is de enige juiste manier om de zaken aan te pakken. Dat is de kracht van World of Delights.