FineFOOD

World of Delights ontwikkelde een delicatessenwinkelconcept van internationaal niveau. Samen met de bekende Nederlandse ruimtelijk ontwerper Arthur de Froe hebben we het concept uitgewerkt en op Kopenhagen International Airport in Denemarken gebouwd. Op 1 juni 2007 ging FINE FOOD - International Delicatessen open en jaar in jaar uit boekt de winkel opvallend goede resultaten. Zo groots pakt World of Delights de zaken aan.

FINE FOOD is gericht op de internationale reiziger. Het assortiment bestaat uit de lekkerste food- en drankproducten uit de hele wereld, aangevuld met stijlvolle non-food producten van o.a. Menu, Pip en Royal VKB. Chorizo uit Spanje, kaas uit Nederland, Frankrijk en Denemarken, speciale bieren uit België, noem het maar op! Zelfs specialiteiten uit Nieuw-Zeeland en Australië! Het concept probeert zich te onderscheiden van de reguliere supermarkt door verrassende en vernieuwende producten verkopen die in de gewone supermarkt niet verkrijgbaar zijn. Bovendien is er een lokaal verschil tussen FINE FOOD in Denemarken en Nederland om de banden met het achterland te benadrukken. In Kopenhagen wordt bijvoorbeeld meer vis verkocht en op Schiphol meer Nederlandse kaas.

FINE FOOD is een grensverleggend concept en is visueel erg sterk. Een moderne look en feel, frisse kleuren, een duidelijke indeling en een bijzonder assortiment. Door het succes in Kopenhagen is deze inmiddels ook op de luchthaven van Schiphol (Lounge 3) te vinden. De overige delicatessenwinkels van World of Delights worden op korte termijn in dit concept omgebouwd.

ADRESGEGEVENS

Bezoekadres:
World of Delights
New Yorkstraat 3 - 7
1175 RD Lijnden
Tel: +31 (0)20 403 7000
Fax: +31 (0)20 403 7001