Elephant Parade

elephant

Passie voor de natuur, betrokkenheid met onze planeet. World of Delights wil meer zijn dan een onderneming die alleen maar puur commerciële winkelconcepten creëert. Dat is een van de motieven om betrokken te raken met Elephant Parade.

De Aziatische olifant wordt met uitsterven bedreigd. Elephant Parade zet zich in voor het behoud van dit bijzondere zoogdier en organiseert olifantparades in diverse steden wereldwijd. Honderden bontgekleurde manshoge kunstolifanten veroveren 3 maanden lang de straten van de stad waar Elephant Parade zijn tenten opslaat. Het gaat zonder uitzondering om unieke kunstwerken, beschilderd door artiesten van over de hele wereld. World of Delights ondersteunt deze organisatie met de zogenaamde Elephant Parade Gallery Stores tijdens een parade die voor de nodige extra aandacht zorgt. Om de authenticiteit en exclusiviteit van de olifanten te bewaren zijn deze alléén verkrijgbaar in beperkte oplages.

Na afloop van de parade worden alle kunstolifanten geveild en de opbrengst gaat naar de Asian Elephant Foundation, het grootste 'olifanten-goede-doel' ter wereld.

www.elephantparade.com